Els Premis Lauretum, promoguts per la Càtedra Climent Guitart i que enguany celebren la seva segona edició, es lliuraran el pròxim dimecres, 14 de juny, al Teatre Municipal de Lloret de Mar.

Els guardons, que tenen com a objectiu posar en valor el turisme a les escoles, com una de les activitats més importants del municipi, van comptar l’any passat amb 66 estudiants i 32 treballs candidats a premi d’entre els estudiants de Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat dels centres educatius de Lloret de Mar. Els premis que obtenen els guanyadors van destinats a material escolar.

Els premis compten amb la col·laboració i el patrocini de l’Ajuntament de Lloret de Mar, la Fundació Climent Guitart i la Universitat de Girona. La Càtedra Climent Guitart: orientació, innovació i competitivitat al turisme de costa, promoguda per la Fundació Climent Guitart, l’Ajuntament de Lloret de Mar i la Universitat de Girona, pretén impulsar la transferència de coneixement i la recerca multidisciplinària sobre l’activitat turística, especialment de la costa gironina.