Tot a punt per a la segona edició dels Premis Lauretum a Lloret de Mar

Els guardons busquen posar en valor el turisme a les escoles, com una activitat important al municipi

Un moment de la cerimònia celebrada l'any passat al teatre municipal de Lloret de Mar.

Un moment de la cerimònia celebrada l'any passat al teatre municipal de Lloret de Mar. / DdG

Redacció

Els Premis Lauretum, promoguts per la Càtedra Climent Guitart i que enguany celebren la seva segona edició, es lliuraran el pròxim dimecres, 14 de juny, al Teatre Municipal de Lloret de Mar.

Els guardons, que tenen com a objectiu posar en valor el turisme a les escoles, com una de les activitats més importants del municipi, van comptar l’any passat amb 66 estudiants i 32 treballs candidats a premi d’entre els estudiants de Primària, Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat dels centres educatius de Lloret de Mar. Els premis que obtenen els guanyadors van destinats a material escolar.

Els premis compten amb la col·laboració i el patrocini de l’Ajuntament de Lloret de Mar, la Fundació Climent Guitart i la Universitat de Girona. La Càtedra Climent Guitart: orientació, innovació i competitivitat al turisme de costa, promoguda per la Fundació Climent Guitart, l’Ajuntament de Lloret de Mar i la Universitat de Girona, pretén impulsar la transferència de coneixement i la recerca multidisciplinària sobre l’activitat turística, especialment de la costa gironina.