Incendi a la discoteca Tropics de Lloret de Mar. Aquest ha obligat a desallotjar l'hotel Xaine i el Maria del Mar s'ha hagut de confinar.

El foc s'ha declarat poc abans de les vuit del matí i inicialment, els Bombers s'han mobilitzat per un suposat incendi a la cuina d'un pis del carrer Llorer, però finalment, el focus de l'incendi es trobava a l'interior del local d'oci nocturn que dona a l'avinguda Just Marlés.

Tot apunta que s'hauria originat en una de les barres de la sala més petita de la Discoteca Tropics -sala Moby's- i ha causat danys materials, com indiquen des de l'establiment en un comunicat.

Pel que fa a ferits no n'hi ha hagut, ja que el local estava tancat al públic. Tot i això, el SEM ha atès una dona que ha patit un atac d'ansietat i per una petita inhalació de fum per les circumstàncies. De moment es desconeix l'origen de l'incendi però s'apunta a un tema elèctric.

Per atendre l'emergència s'han mobilitzat 10 dotacions dels Bombers, unitats de la Policia Local de Lloret de Mar, el SEM i els Mossos d'Esquadra.

Els Bombers en un primer moment han actuat en un edifici de quatre plantes del carrer Llorer i han anat al pis on hi havia fum. Finalment però han comprovat que l'origen del foc no era a dins del domicili sinó que entrava de la discoteca del costat.

Han entrat al local i han revisat tant el pis superior com el soterrani per poder localitzar el focus d'origen i han pogut veure que venia de la xemeneia, indiquen des del cos d'emergències. Cap a les nou del matí han donat el foc per extingit i de moment es desconeix què és el que ha acabat cremant. Ja que el foc s'ha situat en una sala petita i a la zona d'una de les barres.

A dos quarts d'onze del matí, encara hi havia set dotacions dels Bombers sobre el terreny acabant de ventilar tant la discoteca com l'habitatge afectat pel fum. Un fum que ha omplert tota la zona de la riera de Lloret de Mar a primera hora del matí.

Volen reobrir avui

Des de Law Holding, grup al qual pertany Disco Tropics, han emès un comunicat on agraeixen les tasques dels cossos d'emergències i asseguren que aquesta nit intentaran "tornar a obrir les portes" i que col·laboraran per aclarir les causes del foc per "evitar que alguna cosa així es pugui repetir", afirma TeddyLaw, CEO de Law Holding en la nota de premsa.

Els responsables també afirmen que el foc no s'ha propagat cap a cap altra estança perquè tenen el local "degudament sectoritzat i preparat per a un succés d'aquestes característiques"

 Diari de Girona està treballant per completar aquesta informació, en una estona podràs llegir la notícia completa. Pots compartir-la amb els teus contactes, que rebran la notícia actualitzada amb la seva darrera versió.