Diari de Girona

Diari de Girona

Busquen un home que ha atracat un banc a Blanes i ha fugit amb 18.000 euros

En el moment dels fets ha amenaçat clients i treballadors que duia una arma i posteriorment, els ha tancat en un despatx 

S'ha emportat

Un bomber a l'interior de la sucursal bancària de Blanes que un lladre ha atracat i d'on n'ha marxat deixant-hi diversos hostatges Ajuntament de Blanes

La policia busca un home que aquest matí ha atracat un banc a Blanes. L'home ha aconseguit emportar-se el botí i ha fugit.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Blanes estan buscant a l'individu des que ha tingut lloc el robatori amb violència en aquesta seu bancària de la rambla de Joaquim Ruyra de la població.

En el moment dels fets, cap a un quart deu, l'home s'ha presentat a dins de l'entitat bancària amb ulleres de sol, tapat amb una gorra i una mascareta per no ser reconegut. Ha amenaçat els treballadors i en aquell moment, a dins ja hi havia també clients.

Els ha dit que duia almenys una armade foc -suposadament una pistola- i una granada a dins d'una bossa. Finalment, arran de les amenaces ha aconseguit que li entreguessin diners en efectiu, 18.000 euros.

Retinguts en un despatx

El delinqüent concretament, s’ha adreçat al responsable de l’oficina, amenaçant-lo que duia una pistola i una granada –tot i que no ha arribat a mostrar-les en cap moment-, perquè li donés els diners que tenien a l'oficina.

Li ha dit que calia esperar 15 minuts per l'obertura retardada de les dues caixes fortes i arran d'això, l’atracador hi ha estat d'acord i ha tancat en un despatx a la resta de treballadors -tres- i els clients que hi havia en aquell moment, també tres.

Posteriorment, el lladre ha esperat l'obertura de les caixes fortes i ha agafat els 18.000 euros que calculen que hi havia.

Un cop ha tingut el botí, ha tancat al responsable de l’oficina amb la resta de persones a dins del despatx i ha fugit a peu del lloc dels fets. Fins i tot, s'ha emportat la clau del despatx perquè no poguessin obrir.

Una de les persones que hi havia dins tancada ha trucat a la policia i la Policia Local s'ha adreçat ràpidament a la zona amb tres patrulles juntament amb els Bombers. Els Bombers de la seva banda, han pogut obrir la porta i n'han sortit els treballadors i clients afectats. Cap d'ells, segons confirmen els Mossos, ha resultat lesionat malgrat el fort ensurt del robatori violent. Es calcula que les víctimes han estat entre cinc i deu minuts a l'estança, el temps en què han arribat els efectius d'emergències.

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat Central d'Atracaments de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) està a càrrec de la investigació. La policia està buscant l'atracador per tot Blanes i rodalia.

Seria un individu de mitjana edat -entre 30 i 40 anys- que anava vestit amb un pantaló gris. Pel que fa a les armes que deia que duia en el moment de l'atracament es desconeix per ara si realment exisitien.

Compartir l'article

stats