Diari de Girona

Diari de Girona

Persecució policial d'un conductor molt begut a Blanes que en ser identificat resulta estar en cerca i captura

Va intentar fer-se passar per un altre amb un document fals quan l'identificava la Policia Local

Una imatge de la Policia Local de Blanes.

La Policia Local de Blanes ha detingut un home en cerca i captura després d'una persecució. El cas es remunta al passat dissabte 23 de setembre pels volts de tres quarts de vuit del vespre, la Policia va rebre una trucada des d'un bar de la localitat on els informaven que hi havia un client molt begut que volia agafar el cotxe. Un vehicle amb matrícula francesa que estava aparcat davant del local.

Aquest en veure que la Policia Local arribava va fugir amb el vehicle. A partir d'aquí, els agents van començar una persecució per diversos carrers de la zona d'oci nocturn de Blanes. Finalment, van interceptar el conductor a la zona del carrer Mediterrani. Li van practicar la prova d'alcoholèmia i l'individu va donar un positiu penal al test (més de 0,60 mg/litre d'aire expirat).

Arran d'això, li van immobilitzar el vehicle i el van traslladar amb la grua fins al dipòsit. Quan els agents van disposar a identificar al conductor denunciat va saltar la sorpresa: portava un document fals. Després de diverses gestions, van conèixer la identitat real: un home que estava en cerca i captura.

Per tot això, l'individu que compta múltiples antecedents va acabar arrestat per l'ordre vigent. A banda de denunciat per la resta de fets relacionats amb la seguretat viària.

Compartir l'article

stats