Qui són els fugitius del tiroteig de Riudellots?

Una baralla entre dos grups va acabar amb un mort a trets i un ferit greu per cops, ambdós germans

El ferit ja és alta de l'hospital

Els Mossos investiguen el mòbil del crim i s'apunta a una revenja

Les imatges de l'actuació dels serveis d'emergències al lloc dels fets

El vídeo de la baralla entre els dos grups que ha acabat amb un mort i un ferit a Riudellots

DdG

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadrasegueixen buscant els fugitius del tiroteig mortal d'aquest dijous al polígon de Riudellots de la Selva.

Tot va començar amb una baralla entre dos grups i després va acabar amb un d'ells mort a trets i un ferit greu, que va acabar amb el cap obert arran dels diversos cops de pal de ferro que va rebre.

En el vídeo que es pot veure al Diari de Girona es veu clarament com van anar els fets i com acaba l'enfrontament, amb un crim.

Un dels grups va marxar després dels fets amb cotxe. Es tracta de més de sis homes que van fugir amb Volkswagen gris i un de blanc. Entre aquests hi ha el pistoler que va disparar contra la víctima mortal. Un home de 34 anys que treballava i regentava amb el seu germà -el ferit- el taller mecànic de camions i empresa dedicada al transport internacional de l'avinguda Mas Vilà de Riudellots.

La víctima ferida greu aquest divendres ha rebut l'alta de l'hospital Josep Trueta on dijous havia ingressat greu per un fort cop al cap. Aquest també un empleat del mateix taller. Ambdós són de nacionalitat romanesa. Mentre que els homes que busquen són d'origen magrebí.

L’Àrea d’Investigació Criminal de Girona (AIC) dels Mossos d’Esquadra investiga els fets. El motiu de l’enfrontament es desconeix, però no es descarta que es tracti d’alguna revenja relacionada amb el tràfic de drogues.

Arran del succés, la policia va establir diversos controls i va muntar un dispositiu especial per caçar els fugitius i detenir-los que es manté. A banda els investigadors van estar sobre el terreny analitzant imatges de càmeres, parlant amb els nombrosos testimonis dels fets, entre altres.

El cas es troba sota secret de sumari.

Aquest és el cinquè crim de l’any que ha tingut lloc a les comarques gironines.