Toni Barbany i Josep Recio guanyen els 51ens Premis Fotogràfics Internacionals Quillat

El certamen que organitza l'AFIC de Blanes compta amb una participació de 185 fotogràfs de 28 països diferents en l'edició d'enguany

Les fotografies dels 66 guardonats es poden veure exposades a la Casa Saladrigas

La fotografia guanaydora de Josep Recio

La fotografia guanaydora de Josep Recio / Josep Recio

Redacció

Redacció

Toni Barbany i Josep Recio han sigut els guanyadors dels 51ens Premis Fotogràfics Internacionals Quillat de l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC). En el certamen d'aquest any hi ha hagut un gran èxit de participació amb 2.091 treballs presentats de 185 fotògrafs de 28 països diferents.

L'acte de lliurament de premis als guardonats va ser el cap de setmana passat, moment en què també es va aprofitar per obrir l'exposició amb les 66 obres guanyadores. L'exposició es podrà visitar fins al 4 d'agost a la Casa Saladrigas a Blanes.

Barbany, de Catalunya, va emportar-se el Premi Quillat d'Honor, el PIN Blau FIAP (Federació Internacional d'Art Fotogràfic) i 500 €. Per la seva banda, el guanyador social va ser Josep Recio, també de Catalunya. Aquest guardó es lliura a l'autor i soci de l'AFIC que compta amb més fotografies premiades o finalistes, i es premia amb 100 €. Durant la cerimònia de lliurament, el president de l'AFIC, Joan Membrives va voler destacar les excel·lents xifres de participació, així com la sòlida projecció internacional amb què compten els guardons.