El monitor de la vacunació a Girona

Els experts opinen que el 70% de la població hauria d'estar vacunada per tenir l'epidèmia de covid19 sota control. Aquesta pàgina vol monitoritzar l'evolució del procés de vacunació per arribar fins aquest objectiu. Es fan servir dades del Departament de Salut.
* El criteri general és l'administració de dues dosis, amb l'excepció de les persones menors de 56 anys que hagin patit la malaltia amb anterioritat; en aquests casos només és necessària una dosi.

Després d'uns dies amb problemes per l'administració de la vacuna d'AstraZeneca, la seva administració s'ha reprès fent augmentar molt les dosis posades a la demarcació.

El Departament ofereix dades de les vacunes que s'administren segons quina dosi de la mateixa sigui

El Departament de Salut ofereix dades sobre la quantitat de gent que ha rebut el seu vaccí en funció a l'Àrea Bàsica de Salut a la que estan adscrits. També s'ofereix aquesta informació en funció de la seva edatL'esforç de la vacunació s'ha centrat en alguns col·lectius com les persones a residències o els majors de 80 anys, així com els col·lectius prioritaris com ara sanitaris o professors. El departament de Salut ofereix dades actualitzades sobre cada un d'aquests grupsL'últim El més llegit