Els Mossos d'Esquadra investiguen l'escola Jesús, Maria i Josep de Barcelona arran del suïcidi d'una menor. Els pares no han presentat denúncia, han explicat a l'ACN fonts policials, però sí que estan aportant informació als Mossos. El cos està recollint i analitzant totes les dades i traslladarà un ofici al jutjat que determinarà la línia a seguir. Un usuari de Twitter, que ha tret els seus fills del centre, ha donat a conèixer el cas. Segons ell, els pares acusen l'escola "d'haver afavorit situacions perilloses per a la salut mental i física dels alumnes" i haurien "amagat" casos d'assetjament per no perjudicar el nom del centre. Aquesta escola va apartar un informàtic que havia denunciat als Mossos que un capellà tenia arxius pedòfils.

Segons ha explicat aquest usuari de Twitter, David Vidal Castell, els pares de la noia que ha mort, de 15 anys, s'han queixat que aquest centre ja ha fet marxar molts alumnes per no ser atesos, "per uns protocols incompatibles amb la protecció i els drets dels menors".

Vidal assegura que el seu fill també va patir bullying en aquesta escola, "fins i tot dels professors", i el coordinador "se'n burlava a classe".Aquest centre, conegut com el Manyanet de Sant Andreu, va generar també polèmica arran del cas d'un capellà que tenia arxius pedòfils.

Un informàtic de l'escola ho va descobrir i va denunciar el cas als Mossos, que li van dir que no digués res al centre fins que el sacerdot no fos detingut. Un cop detingut, el centre va apartar l'informàtic i va amenaçar amb denunciar-lo.El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha confirmat que també els ha arribat el cas però no ha donat més detalls per respectar la confidencialitat.

Tot i això, ha indicat que en un informe anterior hi havia una incidència relacionada amb la congregació d'aquest mateix centre i ha assegurat que no van quedar "en absolut satisfets" amb les explicacions que els van donar.Per últim, el Departament d'Educació ha dit a l'ACN que la seva Unitat de Suport a l'Alumnat en situació de Violència (USAV) està investigant el cas coordinadament amb el Consorci d’Educació de Barcelona i prendrà les "accions necessàries".

El departament no tenia coneixement previ que la noia estigués patint una situació d'assetjament i revisaran totes les actuacions que es van fer en relació a aquest cas.