Un cotxe s'atura a una benzinera de Perpinyà i a dins del maleter hi ha home. Això fa sospitar un treballador de la gasolinera que pensa que es podria tractar d'un segrest. Va passar el 8 d'agost i l'empleat va alertar la policia francesa. Al final, cap segrest. Era un grup de sis persones que havien anat a la platja i, com que no tenien més lloc als seients, havien decidit posar el sisè ocupant al portaequipatges. A través de l'alerta de les autoritats franceses, la Guàrdia Civil va aturar el vehicle a Agullana (Alt Empordà). Els Mossos d'Esquadra han denunciat el conductor per dues infraccions administratives.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de La Jonquera han denunciat administrativament a la població d'Agullana un home de nacionalitat francesa per circular infringint dues normes del reglament general de circulació: una per transportar un nombre de passatgers superior al de places autoritzades pel vehicle i una altra per transportar-les en un lloc diferent dels permesos. Els fets van passar el diumenge 8 d'agost quan prop de les vuit del vespre els Mossos van rebre l'avís de la Guàrdia Civil perquè havien aturat un turisme a la N-II, al punt quilomètric 771,5 de la població d'Agullana després de rebre l'alerta d'un possible segrest.

Quan els Mossos van arribar al lloc, entre tots els efectius van esbrinar que no es tractava de cap segrest, sinó que en aquest turisme hi viatjaven sis ocupants que venien de la platja i al no tenir més lloc als seients, havien decidit posar el sisè home dins el maleter.Durant el trajecte es van aturar en una benzinera de Perpinyà perquè a l'home del maleter li faltava l'aire i patia excessiva calor. Va ser quan el treballador de la gasolinera va pensar que es tractava d'un segrest i va alertar la policia francesa, que a través del Centre de Cooperació Policial i Duanera (CCPD) d'Hendaia va alertar la Guàrdia Civil per denunciar el possible segrest.Finalment, els Mossos van denunciar el conductor del turisme per les dues infraccions administratives.