Una dona ha sigut detinguda aquesta matinada, acusada de matar la seva parella, un home de 75 anys, a qui suposadament ha agredit amb una arma blanca al coll a l’interior de la vivenda que compartien a la localitat lleonesa de Villagarcía de la Vega, al municipi de San Cristóbal de la Polantera, segons ha confirmat la Subdelegació del Govern.

El succés es va produir poc després de la una de la matinada a la vivenda on residia la parella, als afores de l’esmentada localitat.

Fins allà es va desplaçar una dotació de la Guàrdia Civil (COS) de Lleó i Emergències Sanitàries-Sacyl, que va enviar-hi una uvi mòbil després de ser requerits pel 112 de Castella i Lleó.

Un cop al lloc, el personal sanitari només va poder confirmar la mort de l’home agredit.

Agents de la Guàrdia Civil es mantenen a la vivenda on s’han produït els fets per obtenir-ne proves abans de posar a disposició judicial la detinguda, que està acusada d’un delicte d’homicidi dolós.

L’alcalde de San Cristóbal de la Polantera, Francisco Ramos, ha explicat als mitjans que la parella no estava casada i que era molt coneguda perquè mantenia una relació «problemàtica».

Per la seva banda, veïns de la localitat han confirmat a Efe aquesta afirmació i han precisat que s’havien creuat denúncies per suposats maltractaments.