Els Mossos de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van saber que entre els dies 9 i 11 de novembre havien entrat a robar fins a 3 vegades en un mateix establiment comercial d'aquesta població. Els agents van trobar certes similituds en tots els casos, ja que el lladre no havia forçat mai cap dels accessos principals, sempre entrava durant la matinada i s'emportava mòbils, diners en metàl·lic i ampolles de licor.

Com que era molt probable que es tractés de la mateixa persona, els mossos van mantenir-se en alerta per si es reproduïen els fets. Efectivament, la matinada del dia 12, també gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos van tenir coneixement que algú es trobava una altra vegada dins l'establiment.

En aquesta ocasió tampoc van observar cap accés forçat i, una vegada dins, van trobar un home que intentava fugir per una petita obertura de la cuina. Un cop enxampat, els agents van comprovar que en aquesta ocasió el lladre havia forçat una màquina escurabutxaques i una altra de tabac.

Davant les evidències, els mossos van detenir Antonio F.V. com a presumpte autor dels 4 robatoris a l'establiment. Malgrat tot, la investigació continua oberta i no es descarta que el detingut pugui estar implicat en altres robatoris amb força similars.

De fet, els dies 3 i 7 d'octubre, Antonio F.V. ja va ser detingut per dos robatoris amb força en dos pisos de Sant Feliu de Guíxols. En un dels casos, els propietaris van trobar el lladre dormint en un dels llits. El detingut, que té antecedents per fets similars, va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.