La Guàrdia Civil ha detingut al port d'Almeria a dos joves de 29 anys, veïns de Girona, després que desembarquessin d'un ferri procedent del Marroc amb 12 quilos d'haixix adherits al cos.

L'actuació es va desenvolupar a les 06.45 hores del dia 16 durant el control de persones, equipatges i vehicles que en aquell moment baixaven del vaixell que enllaça la capital amb la ciutat marroquina de Nador.

Segons ha informat la Comandància, els agents van observar que M.A. i E.H.A. mostraven símptomes de nerviosisme, pel que van procedir a la seva inspecció i van trobar un total de 119 glans d'haixix adossades al tòrax amb cinta adhesiva i amb un pes d'11.865 grams.

En una segona actuació que es va saldar sense detencions el passat dia 18, la Guàrdia Civil va localitzar en una paperera de la sala de desembarcament dos cinturons realitzats amb 198 pastilles d'haixix i un pes de 2.050 grams.

Les diligències instruïdes per la Guàrdia Civil han estat lliurades, juntament amb els detinguts, al jutjat d'Instrucció número 6 d'Almeria, titular del qual ha decretat l'ingrés a la presó de tots dos.