Neix Cas Obert, un nou producte de les edicions digitals de Prensa Ibérica, grup editorial al qual pertany Diari de Girona, dedicat a les històries d'investigació i als continguts de més impacte en la crònica diària. Un portal que neix amb voluntat de servei i de recollir els esdeveniments locals i nacionals que sacsegen de manera tan directa en la vida dels ciutadans i la societat.

Cas Obert buscarà les històries que més impacten en la vida de les persones i de les nostres comunitats amb un periodisme honest i exigent. Agruparà les cròniques de recerca i la informació de tribunals, crims i delictes, amenaces i la violència contra les persones amb un estil rigorós, precís, respectuós amb les víctimes i sempre orientat a desvetllar els fets i oferir una guia útil per a protegir-se dels riscos .

El lector trobarà en el nou vertical informació sobre els delictes informàtics i les estafes, la recerca dels desapareguts, la denúncia de la violència masclista i homòfoba, i les històries que ajuden a comprendre els successos i el seu context, els seus personatges i la seva investigació.

La nova secció de Diari de Girona neix amb la vocació del millor periodisme d'investigació per indagar en les històries, seguir les seves petjades, els fets i als protagonistes amb la informació més rigorosa i precisa, cenyida als fets i enfocada en el servei públic.

Amb aquesta iniciativa els mitjans del grup Prensa Ibérica continuen la seva aposta per enriquir els seus continguts per oferir la millor informació als lectors amb els més alts estàndards de rigor, credibilitat i precisió.

Cas Obert s'incorpora a l'àmplia oferta de Prensa Ibérica, un grup que edita en l'actualitat 24 diaris impresos i digitals en onze comunitats autònomes i diverses revistes.

A Internet, on el grup compta amb un creixent posicionament, les publicacions de Prensa Ibérica arriben als 26,3 milions d'usuaris únics i superen els 558 milions de pàgines vistes al mes (ComScore).

Amb 1,7 milions de lectors en paper (EGM) i més de 185.000 exemplars diaris (OJD), el grup és líder en audiència i difusió en diverses autonomies.