La Guàrdia Civil investiga l'assassinat de tres trets d'un home el cadàver del qual ha estat rescatat aquest matí del mar a Vinaròs. Es tracta d'un home d'uns 50 anys que encara no ha estat identificat. Dues hores abans Emergències ha rebut una trucada que informava que un home estava disparant a un altre en una cala pel que diverses patrulles s'han dirigit al lloc.

En aquell moment, l'autor dels trets ja havia desaparegut, per la qual cosa han iniciat la cerca de la víctima, el cadàver de la qual ha estat llançat al mar pel seu botxí.

Gràcies al testimoni, els investigadors creuen que es tracta d'una revenja, ja que ha estat una acció molt ràpida i aparentment planificada. 

El cos es trobava a l'aigua i membres de la Unitat de Rescat Aquàtic del Consorci han procedit a la seva extracció amb una moto d'aigua. Les restes mortals de la víctima han estat tapades a la riba, a l'espera de l'arribada del forense.

En cas de confirmar-se l'homicidi, seria el segon en la mateixa setmana a Castelló i és que, tal com va avançar El Periódico Mediterráneo, del mateix grup editorial que aquest diari, dimarts al matí, el cos sense vida d'un home de 67 anys va ser trobat al carrer Marquès de Salamanca de Castelló amb signes de violència. En una ràpida actuació, la Policia Nacional va detenir al presumpte autor tan sols 12 hores després del succés. L'investigat està pendent de passar a la disposició del jutjat de guàrdia de Castelló durant la jornada d'aquest divendres.

A la finca okupa on va tenir lloc aquest últim homicidi de Castelló ja va haver-hi un apunyalament el Nadal passat. Un jove va resultar ferit greu amb lesions al cap i el presumpte autor d'aquest atac va ingressar a la presó provisional.