Un jove de nacionalitat colombiana que estava sent buscat per les diferents policies com a suposat autor dels homicidis de dos homes homosexuals a Bilbao, amb els quals hauria contactat a través d'una aplicació de contactes, i del qual s'investiga la seva implicació en altres dos casos similars, ha estat detingut per l'Ertzaintza després de presentar-se en una comissaria de la Policia basca.

Segons ha informat el Departament basc de Seguretat a Europa Press, el sospitós s'ha presentat voluntàriament aquest dijous en dependències de l'Ertzaintza en veure el seu rostre en els mitjans de comunicació com el presumpte homicida, i amb la intenció de "col·laborar" en el cas.

L'Ertzaintza ha procedit a la detenció de l'home per a esclarir el succeït i avançar en la investigació dels homicidis. Es manté el secret de les actuacions per ordre del jutge que instrueix el cas.

Segons han informat a Europa Press fonts coneixedores de les perquisicions, la recerca d'aquests supòsits quatre homicidis l'ha dut a terme l'Ertzaintza i fa ja diverses setmanes l'autoritat judicial va emetre una ordre de detenció del presumpte autor dels fets.

Fins al moment en els jutjats de Bilbao s'han obert tan sols dos procediments per sengles homicidis en la capital biscaïna, sobre els quals s'ha decretat secret de les actuacions. Pel que sembla, s'investiga la implicació també del sospitós en altres dues morts d'altres dos homes a Bilbao, amb els quals s'hauria comunicat a través d'una aplicació de contactes.