Set menors estan implicats, presumptament, en una violació en grup que va tenir lloc el passat cap de setmana a Vila-real, durant les festes de Sant Pasqual. Així ho han confirmat a El Periódico Mediterráneo, del mateix grup editorial que Diari de Girona, fonts policials després de l'atac en grup que va tenir lloc a la zona propera al Carrefour.

La víctima, una jove de 18 anys, ja ha presentat la corresponent denúncia davant la Policia Nacional. Els agents, després d'iniciar una investigació, han aconseguit detenir a tres dels set implicats, que han passat a disposició de la fiscalia de menors. Un quart menor no ha pogut ser detingut en ser menor de 14 anys. Segons sembla, l'afectada i els agressors es coneixien de les xarxes socials.

Aquest cas recorda al que va passar l'any 2019 a la Magdalena. Tres menors implicats en la violació en grup a una nena de 14 anys van reconèixer els fets al judici i van ser condemnats per un delicte d'agressió sexual. Els adolescents, de 14, 15 i 16 anys, van admetre per primera vegada les acusacions que queien sobre ells i van acceptar la pena després d'arribar a un acord de conformitat, segons va avançar en aquell moment el mateix diari.

La sentència els va imposar 16 mesos d'internament a cada un d'ells, tres anys de llibertat vigilada i el pagament conjunt de 3.000 euros en concepte d'indemnització a la víctima i la prohibició d'aproximar-se o comunicar-se amb ella per qualsevol mitjà en un termini de tres anys.

El passat mes de gener va seure al banc dels acusats l'únic implicat major d'edat. El jove, que té diagnosticada una minusvalidesa mental, va arribar a un acord amb la fiscalia a l'inici del judici i va acceptar dos anys de presó.