Luis Lorenzo i la seva esposa, Arancha Palomino, han parlat per primera vegada després de ser acusats d'enverinar a la tia d'ella per motius econòmics. La parella, que divendres passat va quedar en llibertat provisional, ha defensat la seva innocència i ha afirmat que estan col·laborant amb la justícia. En les imatges, emeses durant el matí d'aquest dilluns en 'El programa de Ana Rosa', l'actor ha insistit en la seva innocència: «Tant la meva dona com jo som completament innocents. Confiem plenament en el treball que està fent la justícia i demano respecte a tots els mitjans per un dret constitucional que és la presumpció d'innocència». Lorenzo ha assegurat que està «absolutament convençut que això quedarà aclarit». «Es prendrà qualsevol mesura que sigui necessària per aclarir tot això», ha comentat l'intèrpret, conegut per les seves aparicions en sèries com 'La que se avecina'.

Per part seva, Arancha Palomino ha assenyalat que «tot el que s'està filtrant mediàticament és fals i s'acreditarà documentalment». «Apel·lo a la presumpció d'innocència. Si us plau, confio plenament en la justícia i la meva única intenció és prestar la màxima col·laboració per esclarir aquesta situació com més aviat millor», ha afegit abans d'apuntar que tant ella com el seu marit tenen «la consciència molt tranquil·la». Però a més, també ha assenyalat en la seva defensa que «hi havia una persona encarregada de la meva tia contractada 24 hores per a la seva cura». Francisco Pérez, advocat de Luis Lorenzo i Arancha Palomino, sosté que va poder existir una contaminació anterior de la morta per consum habitual de peix amb mercuri.

En declaracions a Telecinco recollides per Europa Press, el lletrat ha defensat que els seus clients no tenen res a ocultar: «No sabem quins nivells hi ha d'aquests metalls, si és la causa última de la mort i si aquests metalls són compatibles amb un consum habitual. Va poder haver-hi una contaminació anterior. Hem de qüestionar-nos coses i si la cadena de custòdia es va realitzar conforme el dret». Quant al possible mòbil econòmic del presumpte homicidi, ha aclarit aquest matí que hi ha un testament de maig de 2021 en el qual ja s'excloïa als familiars directes de la parella de l'actor i la feien a aquesta hereva universal.