Detingut l'home que es trobava atrinxerat amb un ostatge, ha disparat al cap a un Guàrdia Civil i aquesta matinada ha matat a un altre veí amb una arma de foc en un portal de Santovenia de Pisuerga (Valladolid). Després de tretze hores tancat, l'home s'ha entregat.

Segons ha pogut saber Cas Obert, el portal especialitzat en successos de Prensa Ibérica, grup editorial del qual forma part Diari de Girona, l'home -que forma part d'un clan murri- hauria fugit després de l'homicidi per tancar-se en un habitatge retenint, segons fonts del cas, a una persona que podria estar relacionada amb la filla del segrestador.

Des d'aquest domicili ha disparat al cap a un tinent coronel, Cap de la Unitat Especial d'Intervenció (UEI) de la Guàrdia Civil, que es troba en estat greu.

La Guàrdia Civil ha acordonat la zona del succés, l'alerta del qual va saltar al voltant de dos quart de dues de la matinada d'aquest divendres quan agents de l'institut armat han sol·licitat assistència mèdica al 112 per un home que estava inconscient en haver estat ferit amb una arma de foc en un carrer del municipi. A l'arribada, els serveis d'emergència només han pogut confirmar la mort de l'home.