Els agents van aconseguir treure al menor del cotxe per la porta del copilot i van avisar immediatament a la mare a qui se li va fer lliurament del mateix

Agents de la Policia Nacional han detingut un home per abandonar el seu fill de tres anys en un cotxe durant quatre hores per anar a un prostíbul.

Els fets van succeir el passat dia 15 quan diversos policies van observar un menor al seient del conductor d'un vehicle estacionat a la via pública. Després de comprovar que no hi havia cap adult de referència pels voltants, van treure el menor per la porta del copilot, que es trobava oberta.

El mateix menor va indicar als agents que el seu pare es trobava en un local travessant el carrer. Després de consultar les dades del vehicle, es va localitzar a la mare del menor a qui se li va fer lliurament d'aquest.

Paral·lelament, els agents van analitzar les imatges del local i van observar que a les 20.30 hores un home es baixava del vehicle, després d'haver deixat el menor en el seu interior i entrar al club.

Els agents van interceptar al pare del menor a les 00.10 hores intentant abandonar l'establiment per la porta d'emergència davant la presència policial. Per aquests fets, la Policia el va detenir com a presumpte responsable d'un delicte d'abandó temporal d'un menor.