La jove de 21 anys de Campdevànol apareguda morta a mans de la seva parella va patir una mort lenta causada per una seixantena de ferides entre contusions i incisions per tot el cos, segons es desprèn de l’autopsia. L’autor del crim va clavar-li punyalades a la vagina. Presentava cremades i i diversos cops i incisions arreu del cos. Al detingu se l‘acusa d’assassinat amb traïdoria i acarnissament, agressió sexual amb introducció vaginal violenta d’objecte tallant i maltractament habitual parella. El fiscal, Enrique Barata, demana presó permanent, i ahir el jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll va acordar presó provisional, comunicada i sense fiança, per al detingut. 

La noia va morir presumptament a mans de la seva parella, un home de 36 anys veí de la població i que compta amb antecedents policials. El cadàver va ser localitzat dimecres, però tot apuntava que la mort no era recent. El jutge instructor del cas de Ripoll va aixecar el secret de sumari que ha permès conèixer detalls del crim. El presumpte assassí va clavar punyalades a la vagina de la víctima després d’un esquinç anal d’uns 14-15 centímetres de profunditat. La jove presentava més de seixanta ferides entre contusions i incisions per tot el cos, diversos cops al cap, alguns amb infiltrat hemorràgic. Tenia lesions a braços, esquena, maluc i peus. També presentava pèrdua i trencament de peces dentals, diverses incisions, a les ungles, a la zona bucal i llavis interiors, segons els forenses. El cadàver mostrava marques digitals al coll i sota el mentó de pressionar-la, però sense arribar a asfixiar i també cremades.  

Al dors i dits mans, algunes ferides que els forenses consideren lesions pròpies d'intentar defensar-se d'objecte tallant. Els talls a la vagina no van afectar cap grup muscular important (com el femoral) que li hagués provocat un ràpid sagnat i mort, sinó vasos menors que van generar un sagnat continu. La causa de la mort, segons els forenses, va ser el resultat d’un conjunt de múltiples traumatismes i xoc hipovolèmic (pèrdua de sang). L’autòpsia determina que va patir una mort lenta, molt dolorosa, traumàtica, que la va anar debilitant poc a poc fins a morir. Va ser llavors quan el detingut va trucar al 061. Segons fonts judicials, no consten denúncies prèvies relatives al cas. La jove va ser trobada morta dimecres en el pis de Campdevànol on residia amb la seva parella.