La Guàrdia Urbana de Barcelona va alliberar una jove que es trobava retinguda en contra de la seva voluntat per la seva cita de Tinder en un pis del barri de Porta, en el districte de Nou Barris de Barcelona, la matinada del passat 29 d'octubre.

La jove havia quedat amb un home, a través d'una aplicació de cites, i havia acceptat acompanyar-lo fins al seu domicili particular, situat al carrer de Manuel Sanchis i Guarner, al costat del complex esportiu de Can Dragó, a Barcelona.

Segons la seva versió dels fets, en arribar a la casa de l'home al qual acabava de conèixer, aquest li va proposar mantenir relacions sexuals. Però ella ho va rebutjar. Davant la seva negativa, l'home es va posar agressiu, arribant fins i tot a agredir-la físicament i a fer servir un ganivet per a intimidar-la. Després, la va deixar tancada en el domicili i va marxar.

Va ser en aquell instant quan la víctima va telefonar al 112 per a demanar auxili. La seva trucada va ser atesa per una patrulla de la Guàrdia Urbana. Encara que a causa dels nervis, la dona havia indicat malament l'adreça, situant el domicili molt a prop d'on es trobava en realitat encara que en un carrer equivocat: l'avinguda de Río de Janeiro.

L'error va ser esmenat per la mateixa víctima, que a través d'una de les finestres del domicili va poder percebre a la patrulla que havia vingut a auxiliar-la, apropar-se al balcó i cridar la seva atenció.

Els agents van acudir al domicili, però, atès que el presumpte agressor havia tancat amb clau, ni ells ni la dona des de l'interior van poder obrir la porta. Quan els Bombers de Barcelona van acudir al lloc, alertats pels policies municipals, i estaven a punt de forçar la porta, es va presentar l'home, que va obrir la porta i va deixar sortir a la dona, que va ser traslladada a l'hospital pels agents.

La Guàrdia Urbana ha obert diligències contra el presumpte autor dels fets per un delicte de retenció il·legal i agressió sexual, però han estat els Mossos d'Esquadra els qui s'han fet càrrec de la investigació.