Jahrah, una dona de 54 anys que treballava en una plantació de cautxú a Jambi (Sumatra), va desaparèixer sense deixar rastre fa uns quants dies camí cap al seu lloc laboral. Va ser el seu marit qui es va encarregar de denunciar la situació, motiu pel qual les autoritats d'Indonèsia van posar fil a l'agulla per intentar trobar la ciutadana.

Amb el pas de les hores, la desesperança va anar creixent, i no va ser fins a la troballa d'una serp pitó de 7 metres quan es va confirmar el tràgic final: el rèptil hauria atacat i engolit Jahrah de camí a la plantació, acabant immediatament amb la seva vida. Quan van arribar els sanitaris, només van poder certificar-ne la mort.

El cap de policia local ha parlat amb el portal Detik, i en una traducció recollida per The Guardian, sabem quin ha estat el desenllaç de la història: "quan les autoritats i els residents van fer una cerca al voltant de la zona de la plantació de cautxú, van trobar una pitó de 7 metres de llarg. En aquell moment es va començar a sospitar de l'animal. Un cop va ser atrapat, vam trobar el cos de la víctima sense vida a l'estómac de la serp".