Una boda gitana ha acabat en tragèdia. Tres persones han sigut detingudes com a presumptes responsables de l'atropellament intencionat en el qual quatre persones han mort i 10 més han resultat ferides aquest dissabte a la matinada a Torrejón de Ardoz. Els serveis d'Emergències 112 Comunitat de Madrid han rebut el primer avís a les 02.44 hores, en el qual s'ha notificat la mort d'una dona de 70 anys i tres homes de 40, 60 i 17. Tots ells han mort per les fractures i politraumatismes derivats de l'accident. El succés s'ha produït després que les dues famílies s'hagin enfrontat en una baralla davant un restaurant en el número 6 de l'avinguda de la Constitución de la localitat madrilenya.

Una patrulla de la Guàrdia Civil va parar a la localitat de Seseña un vehicle que circulava amb bonys i sense para-xocs, segons informen fonts policials. Al cotxe hi viatjaven els tres individus arrestats: un home de 35 anys, que conduïa el cotxe, i els seus dos fills, de 16 i 17 anys. A més, es busca un quart ocupant, un jove de 18 anys, cosí dels dos menors i nebot del conductor.

Traumatismes cranioencefàlics severs i fractures greus

Facultatius del SUMMA112, de la Creu Roja, una ambulància municipal i personal de Protecció Civil van acudir al lloc del succés i van atendre 10 persones ferides, de les quals quatre estan en estat greu. Una dona de 31 anys va ser traslladada intubada a l'Hospital de Torrejón amb un traumatisme cranioencefàlic sever. A més, un home de 50 anys va patir una fractura oberta a la cama i va ser ingressat a l'Hospital de Coslada.

Un altre home de 43 anys va patir un altre traumatisme cranioencefàlic sever i una fractura a la cama, per la qual cosa va ser portat a l'Hospital Gregorio Marañón. Finalment, una dona de 30 anys amb fractura de pelvis va ser ingressada a l'Hospital de La Princesa.

Per part del SUMMA112 s'ha activat el procediment d'Incident de Múltiples Víctimes (IMV) i en total s'han mobilitzat 22 dotacions sanitàries, incloent-hi la psicòloga de guàrdia, que ha hagut de tractar diverses crisis d'ansietat entre els familiars de les víctimes. La Policia Nacional investiga les circumstàncies dels fets.