Les autoritats busquen a Natalia Hernández. L'última vegada que va ser vista va ser a l'aeroport de La Palma el passat 24 d'octubre. Divuit dies després es denuncia la seva desaparició i després de dos mesos segueix sense saber-se el seu parador.

Natalia viatjava fins a la Palma per a treballar en un hotel de Fuencaliente, i encara que va arribar a aterrar a la Isla Bonita, mai va arribar a recollir la seva maleta, segons apunten des d'Antena 3.

Des d'Atresmedia han contactat amb Ana, una amiga seva que no entén què ha pogut passar. "Per res és propi d'ella. El que sospito és que ha passat alguna cosa i l'han portat a algun lloc", assenyala. A més no sabia que tenia previst viatjar a la Palma i afirma que va ser una decisió d'últim moment.

Els seus familiars i amics es plantegen que pogués conèixer a algú a l'avió que la pogués convèncer per a anar amb ella. "És molt difícil, cadascun pot tenir les seves hipòtesis i tampoc es pot implicar a ningú", manté.

"Havia passat per una ruptura sentimental i estava una mica perduda", explica. Creu que alguna cosa va passar a les últimes setmanes que la va fer canviar de rumb.

La Policia assegura que va arribar a l'aeroport de La Palma però el que va succeir allà és tot un misteri. L'últim que saben és que la jove va viatjar sense telèfon, la qual cosa fa la situació més complicada per a localitzar-la.