Dani Alves va veure plorant la víctima... i aquesta va ser la seva reacció

El brasiler va coincidir minuts després de la violació amb la noia i un porter de la discoteca

Dani Alves, en una imatge d'arxiu.

Dani Alves, en una imatge d'arxiu. / David Ramírez

Julián Moreno

Dani Alves i la víctima van tornar a coincidir minuts després de la presumpta agressió sexual. Així ho explica a La Vanguardia, fet que suposa un detall més sobre els fets que van succeir la nit del 30 de desembre a la discoteca Sutton de Barcelona.

Segons aquest diari, la noia va demanar a la seva cosina (que l'acompanyava) anar-se'n del lloc. Va ser llavors quan les dues joves "van recollir les seves coses del guarda-roba i van passar prop d'un porter amb qui la noia havia fet broma en entrar i que va cridar l'atenció del vigilant, en veure-la sufocada i plorosa".

Va ser en aquell moment quan el vigilant de seguretat es va interessar per l'estat de la noia que, després de ser preguntada diverses vegades, es va esfondrar i va explicar tot el que havia passat activant el protocol sobre agressions sexuals que la discoteca va dur a terme de manera diligent.

No tenia consol. Jo li preguntava 'Però què t'ha passat? Explica'm què t'ha passat! T'has de tranquil·litzar'. Però estava molt aclaparada” va dir el porter a la seva declaració. Va ser en aquell moment quan Dani Alves va passar pel costat de la víctima.

La víctima, la seva cosina i el porter estaven en una zona aïllada del local. El jugador va passar "fregant-los" però ni es va immutar. "La va haver de veure plorant” explicava el porter als Mossos d'Esquadra. Segons recullen les càmeres i com ja va avançar ElPeriódico, del mateix grup editorial que el Diari de Girona, aquesta escena posterior a que Dani Alves demanés una copa després dels fets del bany.

Després, els Mossos van arribar a Sutton i van prendre declaració a la noia que, com la càmera que va gravar accidentalment recull, va explicar exactament el mateix relat que el que explicaria a comissaria.