Aquesta va ser la reacció d'Alves en saber que haurà de seguir a la presó

L'Audiència de Barcelona va decidir que el brasiler, acusat de violació, seguís a la presó de forma preventiva i sense fiança

Dani Alves, en una imatge d'arxiu.

Dani Alves, en una imatge d'arxiu. / David Ramírez

Redacció

Aquest dimarts Dani Alves va rebre un altre revés en conèixer que l'Audiència de Barcelona el manté a la presó preventiva i sense fiança. El futbolista, acusat de violació, va veure com els recursos del seu advocat no van convèncer el tribunal i seguirà a Brians 2.

La seva alta capacitat econòmica, el seu poc arrelament avui amb Barcelona i la seva doble nacionalitat, que li permetria escapolir-se al Brasil, país que no té tractat d'extradició amb Espanya, van ser diversos dels arguments que van pesar en contra. D'aquesta manera, al brasiler encara li queden diverses setmanes per endavant empresonat a Catalunya.

Després de conèixer-se la notícia, Alves es va quedar en silenci a la seva cel·la durant tot el matí. Així ho assegura el programa Cuatro al día, que segueix molt de prop el cas de la presumpta violació del brasiler.

D'aquesta manera, la seva defensa ja treballa en buscar noves argumentacions que permetin al veterà futbolista poder sortir de la presó fins que arribi la data del judici.