Fi del misteri: revelen què era la bola gegant trobada en una platja del Japó

Després de diversos dies d’investigació, les autoritats van donar les seves conclusions finals

Fi del misteri: revelen què era la bola gegant trobada en una platja del Japó

Fi del misteri: revelen què era la bola gegant trobada en una platja del Japó / Twitter

Redacció

Després de diversos dies d’incertesa i teories diverses, finalment les autoritats han confirmat què era la bola gegant trobada a les costes del Japó. I res més lluny de les variades especulacions que havien fet milers d’usuaris a les xarxes socialsl’objecte simplement és una boia. Les hipòtesis de molts que seguien el fet anaven des de l’espionatge fins a una antiga mina. El que era clar és que no hi havia explosius a dins.

El cas va sortir a la llum la setmana passada i es va fer viral. Al Japó, concretament a la platja d’Enshuhama, ubicada a la ciutat de Hamamatsu, a primera hora del matí una dona que passejava amb el seu marit va trobar una estranya i enorme bola metàl·lica: feia un metre i mig de diàmetre.

Finalment les autoritats van aclarir qualsevol tipus de dubte. Segons va expressar Hiroyuki Yagi, de l’Oficina de Gestió de Costes i Rius de la prefectura de Hamamatsu, al ‘New York Times’, efectivament l’objecte misteriós és una boia perduda.

Inicialment, mitjançant la simple observació, es va trobar que l’esfera tenia dos punts d’acoblament als pols oposats, cosa que podia donar la idea que es tractava d’una mina submarina. No obstant, ràpidament aquesta idea va ser descartada per les autoritats quan es va comprovar que l’objecte era buit.