Set ferits, un d'ells greu, a l'atropellament múltiple d'un quad a Madrid

El ferit de més gravetat és el conductor del quad, un jove de 25 anys que presentava traumatisme cranioencefàlic greu

Un quad envaeix una vorera a Alcobendas amb diverses persones atropellades.

Un quad envaeix una vorera a Alcobendas amb diverses persones atropellades. / DdG

Un quad ha atropellat dimecres a la tarda diversos vianants i persones que estaven en una terrassa a la plaça del Poble d'Alcobendas, un sinistre que s'ha saldat amb set persones ferides, entre elles el conductor del quad, que ha estat hospitalitzat amb pronòstic greu.

El succés ha tingut lloc a dos quarts de set de la tarda, quan diversos testimonis han trucat al 112 per avisar que un quad havia impactat contra diversos ciutadans, alguns asseguts en una terrassa, després de perdre el control a l'esmentada plaça d'Alcobendas, ha informat Emergències 112 Comunitat de Madrid.

Fins al lloc s'han traslladat agents de la Policia Local, Creu Roja i Summa 112, que han atès set persones, quatre d'elles traslladades a diferents centres hospitalaris i tres donades d'alta al lloc.

El ferit de més gravetat és el conductor del quad, un jove de 25 anys que presentava traumatisme cranioencefàlic greu. El conductor del quad ha estat intubat i traslladat en estat greu a l'hospital La Paz de Madrid.

Els sanitaris també han atès un home de 75 anys amb fractura a l'espatlla i traumatisme cranioencefàlic lleu, així com un altre home que patia una fractura oberta a la cama i una possible fractura de pelvis.

El primer ha estat evacuat a l'hospital La Paz i el segon, a l'hospital Ramón y Cajal, tots dos amb pronòstic "potencialment" greu, segons les fonts.

A més, un home de 48 anys que presentava dolor al coll ha estat traslladat amb pronòstic lleu a l'hospital Infanta Sofia. Les altres tres persones ateses pels sanitaris han estat donades d'alta al lloc.

La Policia Local d'Alcobendas s'ha fet càrrec de la investigació de l'atropellament múltiple.