Localitzen emparedat el cos de Sibora Gagani, desapareguda a Torremolinos el 2014

La jove, en una imatge que es va penjar abans de la desaparició

La jove, en una imatge que es va penjar abans de la desaparició / EFE

DdG

La Policia Nacional ha trobat emparedat en un pis de Torremolinos el cos de la jove Sibora Gagani, la dona que va desaparèixer el 2014 sense deixar rastre, amb 22 anys i després de tenir una relació sentimental amb un home italià, Marco, el qual està acusat d’haver assassinat la Paula, una jove amb la qual mantenia una relació el mes de maig passat a la Carihuela.

Els agents de la Policia han trobat les restes de Gagani en una bossa d’escombraries rere una paret del pis de Torremolinos, ubicat al carrer García de la Serna, a escassos metres de la Policia Local i l’Ajuntament, en el qual la jove va conviure amb el detingut fins dies abans de la seva desaparició i que ja va ser registrada fa unes setmanes, han assegurat diverses fonts de la investigació.

INVESTIGACIÓ OBERTA DES DEL CRIM DE LA CARIHUELA

El Jutjat d’Instrucció número 3 de Torremolinos investiga formalment el presumpte assassí de la Paula per la desaparició de Sibora des de pocs dies després del crim que va tenir lloc a la Carihuela. Segons informava el Tribunal Superior de Justícia d’Andalusia (TSJA), el jutjat havia sol·licitat la inhibició del jutjat de Màlaga capital que al seu dia va iniciar la investigació per conèixer el parador de Sibora, petició que ja va ser acceptada.

Una de les primeres mesures que va prendre el jutjat instructor és autoritzar l’entrada i registre a l'habitatge que el detingut i la desapareguda, italiana d’origen albanès, van compartir a Torremolinos quan van ser parella. Les mateixes fonts apuntaven que ell mateix va esmentar aquesta convivència en presència policial després de ser detingut com a presumpte autor de la mort de la seva última parella, però que posteriorment es va negar a ratificar en la declaració formal prestada davant la Policia Nacional i en seu judicial.

L’investigat, amb antecedents per violència de gènere amb altres parelles, va ingressar a presó provisional, comunicada i sense fiança com a presumpte autor de l’assassinat de Paula María, mare de tres fills, un d’aquests amb el detingut.