Un incendi crema naus d'una granja de 12.000 porcs a Cornellà del Terri

Deu dotacions dels Bombers estan treballant per extingir les flames, que de moment han afectat una de les naus

Els Bombers han tallat la carretera d'accés a Cornellà per generar una zona segura

Es tracta d'una explotació ramadera, ubicada al nucli de Sords

Vídeo | Moren 6.600 porcs en l'incendi de la granja de Cornellà del Terri

DdG

Ariadna Sala

Els Bombers de la Generalitat estan treballant en un incendi declarat aquesta tarda en una granja de porcs de Cornellà del Terri. Una de les naus de la granja està totalment afectada per les flames, i la resta de moment estan afectades pel fum. Els Bombers han tallat la carretera d'accés a Cornellà per generar una zona segura.

Segons les primeres informacions, l'incendi encara està en ple desenvolupament i les naus estan plenes de porcs que a hores d'ara no s'haurien evacuat. L'avís dels fets és de les 19.19 hores i la granja està situada al peu de la carretera GI-514 al nucli de població de Sords, prop de la depuradora del municipi.

La granja està conformada per tres naus, una de les quals ha cremat completament amb els animals a l'interior i una altra, on també hi havia porcs, ha resultat afectada pel fum. La tercera no ha resultat afectada. Segons els Bombers en total hi havia 12.000 animals, 6.600 dels quals a les dues primeres edificacions.

El cos d'emergències ha treballat incialment amb vuit dotacions terrestres per apagar les flames, encara que ara mateix ja són deu les dotacions que hi treballen.

Vídeo | Incendi en una granja de porcs de Cornellà de Tel Terri

DdG