La Guàrdia Civil cerca el cap de la dona assassinada i decapitada per la seva parella, un policia jubilat

La dona, mare de dues filles, volia separar-se de la seva parella. Les primeres recerques indiquen que l'home la va disparar diverses vegades. Després, li va tallar el cap i es va suïcidar

Els investigadors van trobar el cos de la víctima al garatge de la casa

La Guàrdia Civil va trobar els cossos a la casa del carrer Vicente Aleixandre, a Soto del Real (Madrid).

La Guàrdia Civil va trobar els cossos a la casa del carrer Vicente Aleixandre, a Soto del Real (Madrid). / EP

Luis Rendueles/Vanesa Lozano

La Guàrdia Civil busca el cap de Soledad, una dona de 65 anys que va ser assassinada per la seva parella fa uns dies a la casa de Soto del Real (Madrid). Alertats per una germana de Soledad, els investigadors van acudir al domicili i van trobar al garatge el cos de la dona, que presentava diverses lesions provocades per arma de foc, segons ha sabut aquest el de recerca i successos de Prensa Ibérica.

En una habitació de la primera planta estava el cadàver de la seva parella i presumpte assassí, Jorge, un policia local retirat de 53 anys. A la casa, els investigadors van trobar també una carabina, una escopeta i diversos ganivets que podrien haver estat emprats després del crim.

Diversos trets

Tot indica, segons fonts de la recerca, que l'home va disparar diverses vegades a la seva dona, després la va decapitar, es va desfer del cap i finalment es va suïcidar, possiblement utilitzant la carabina de tir. Avui està previst que es realitzin les autòpsies dels dos cossos a l'Institut de Medicina Legal.

Els guàrdies civils tracten de trobar ara el cap de la víctima, que no estava al costat del seu cos ni a la casa. Busquen a finques i descampats pròxims al domicili de la parella.

Mare de dues filles

Soledad, mare de dues filles i vídua del seu primer marit, havia iniciat els tràmits per a separar-se de la seva actual parella, Jorge. La dona no havia presentat denúncies anteriors per maltractaments.

El presumpte assassí havia estat policia local a Soto del Real durant anys, fins que un accident va precipitar la seva jubilació per incapacitat. No tenia, segons les fonts consultades per aquest mitjà, antecedents per cap delicte anterior.