El noi va quedar en llibertat després de passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia el mateix diumenge. També a Girona els Mossos van arrestar aquest dissabte un veí de la ciutat de 39 anys, Luís L. P., per dos robatoris a vehicles. Els agents li van trobar durant un escorcoll objectes robats de cotxes i una navalla.

La matinada d'aquest diumenge efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de la Regió Policial de Girona feien un control de seguretat ciutadana i, en el moment d'escorcollar un dels vehicles aturats, els mossos d'esquadra van trobar una peça d'haixix de 100 grams a la bossa de mà d'una de les persones que hi viatjaven. Els mossos també li van trobar, entre altres coses, uns 1.700 euros en moneda fraccionada, una llibreta amb anotacions, una navalla (suposadament usada per manipular l'haixix) i un esprai de defensa personal.

Davant d'aquests indicis, els mossos van detenir el noi que duia la bossa de mà, Carles C. S., com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. El detingut va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona el mateix 2 de novembre i va quedar en llibertat.

També a Girona, mossos de l'Àrea Bàsica Policial del Gironès-Pla de l'Estany van detenir el dissabte José Luís L. P., de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de la ciutat, com a presumpte autor de dos robatoris amb força a l'interior de vehicle.

La matinada de l'1 de novembre una patrulla de la comissaria de Girona que feia tasques de seguretat ciutadana va veure un individu que els va semblar sospitós a prop d'un aparcament situat al carrer Ronda Pedret, al costat de riu. Els mossos el van aturar, el van identificar i li van trobar, entre altres objectes, un frontal i un marc de ràdio-CD amagats entre la roba. L'home també portava a sobre una navalla. A més, els agents van fixar-se que, a terra, al costat d'un dels vehicles aparcats, hi havia una cartera i documentació personal.

Preguntat per la procedència dels objectes que duia, l'home va afirmar que els havia tret d'un contenidor. Els mossos, però, van veure que a la zona on havien localitzat l'home hi havia un parell de vehicles forçats, de manera que el van detenir com a presumpte autor de dos robatoris amb força a l'interior de vehicle. Els efectes comissats van ser posteriorment reconeguts pel propietari d'un dels vehicles forçats.

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona el cap de setmana i va quedar en llibertat.