04 de novembre de 2008
04.11.2008
Policial

Comissen més de 120 bosses de mà, rellotges i cinturons falsos a venedors ambulants a les Fires de Girona

04.11.2008 | 15:33
El material comissat

La Policia Municipal de Girona ha comissat més de 120 bosses de mà, rellotges, cinturons i gorres de marca falsos a uns venedors ambulants durant les Fires de Girona. Uns agents de paisà van veure com quatre venedors venien els articles al carrer, i els van demanar que acreditessin la seva procedència.

Com que no van obtenir una resposta clara, van identificar els venedors i van comissar els articles, de marques com Prada, Tous, Carolina Herrera o Chanel. La Policia Municipal ha imputat els quatre venedors per un delicte contra la propietat industrial. Els fets els instrueix el jutjat en funcions de guàrdia de Girona.

Segons informa la Policia Municipal, el comís dels diferents articles va tenir lloc durant el dia de Tots Sants. Agents de paisà que caminaven per la ciutat van detectar la venda en ple carrer d'articles que possiblement estaven falsificats. Els agents van demanar als quatre venedors ambulants que acreditessin la procedència dels articles, però no van obtenir cap resposta clara.

Per això, els agents van identificar els venedors ambulants i van comissar els articles de manera preventiva. En total, es van incautar de 94 bosses de mà, dotze cinturons, vuit rellotges, sis gorres i dos moneders de marques com Prada, Tous, Carolina Herrera, Chanel, Diesel, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton i Burberrys.

La Policia Municipal ha imputat els quatre venedors per un delicte contra la propietat industrial. Els fets els instrueix el jutjat en funcions de guàrdia de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema