Els Bombers han aconseguit rescatar sa i estalvi el windsurfista del qui aquest migdia els seus companys n'havien denunciat la seva desaparició mentre practicaven aquesta modalitat esportiva al municipi de l'Escala. Pocs minuts després d'un quart de tres de la tarda d'aquest dijous els serveis d'emergència s'han activitat en rebre l'alerta. Segons han informat fonts dels serveis d'emergència, el windsurfista s'havia aconseguit refugiar en unes roques després de perdre la planxa i la vela. Tant la planxa com la vela havien estat localitzades per Salvament Marítim i la Policia local en diferents punts del municipi.

Segons han explicat fonts dels Bombers, els companys han alertat que una colla estaven fent aquesta pràctica esportiva quan han trobat a faltar un dels participants. Després han alertat els bombers per iniciar-ne la seva recerca. Ràpidament s'ha activitat els Grup Recerca i Actuacions Especials (GRAE) i un helicòpter.

La Policia local ha localitzat inicialment la planxa en una platja propera mentre que Salvament marítim ha localitzat la vela en una zona coneguda com la platja de les Pedres. L'helicòpter ha localitzat l'home que és un veí de Barcelona refugiat en una zona de roques al interior del mar. Posteriorment l'han rescatat i tot i que ha estat traslladat al Centre d'Assistència Primària de l'Escala no presenta cap ferida considerable.