Tots dos treballaven en la consolidació de la paret afectada per l'esllavissada del 4 de novembre. La foscor i la inaccessibilitat de l'indret on es va produir l'accident van impedir recuperar el cos aquest dijous.

Les tasques s'hauran de dur a terme amb un helicòpter que traslladarà el personal de Bombers que haurà de despenjar-se a la zona per recuperar el cadàver i traslladar-lo fins a un tanatori. Els accessos per carretera i cremallera al monestir tornen a estat tallats.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'helicòpter s'incorporarà a les tasques de rescat a partir de les vuit del matí. Des de l'aeroport de Sabadell volarà fins a l'indret on es va produir l'accident mortal, prop de l'accés de Santa Cecília.

Els operaris morts són treballadors de l'empresa Inaccés Geotècnica Vertical S.L. Van morir a causa del despreniment d'una roca, cap a tres quarts de quatre de la tarda. Un dels dos va morir quan s'intentava traslladar-lo en ambulància fins a un centre sanitari.

Fonts de Política Territorial i Obres Públiques han informat que aquest divendres s'analitzarà l'estat de la paret afectada per determinar quina actuació s'hi duu a terme per estabilitzar el terreny i continuar les tasques de sanejament i consolidació que s'hi estaven duent a terme.

A causa d'aquesta nova esllavissada, els accessos per carretera, tant per la de Monistrol (BP-1121) com per la de Can Massana (BP-1103), tornen a estar tallats. Per seguretat, també s'ha tallat l'accés al cremallera, de manera que l'única possibilitat d'accedir al monestir torna a ser l'aeri.