Per una banda en una operació a Badalona han intervingut material valorat en 758.000 euros. Entre el material intervingut hi ha 3.600 necessers i 1.196 carteres de la marca Gucci, 5.688 parells de mitjons de la marca Tommy Hilfiger, 1.456 bufandes i 167 corbates de la marca Burberry, 49 moneders de la marca Snoopy i 99 monederes de la marca Hello Kitty. Per una altra banda a Gavà han intervingut 8.700 estoigs de perfum del F.C.Barcelona falsificats valorats en 8.700 euros.

En l'operació a Badalona han imputat una ciutadana xinesa veïna de Badalona per un delicte contra la propietat industrial i intel·lectual. El material intervingut en el dos comerços de Badalona ha quedat a disposició del Jutjat d'Instrucció nº 1 de Badalona.

Pel que fa al material falsificat del F.C.B intervingut en un establiment comercial de Viladecans es tracta de 8.700 estoigs de perfum amb l'escut, colors i logotip de l'equip F.C. Barcelona. El material no tenia el corresponent segell de la llicència oficial que acredita la seva originalitat. El valor d'aquest material puja a a 8.700 euros. L'inculpat per un delicte contra la propietat industrial i intel·lectual és un veí de Castelldefels. S'ha fet càrrec del cas el Jutjat en funcions de guàrdia de Gavá.