El detingut ja ha passat a disposició judicial i ha ingressat a presó, tot i que els agents estan esperant els resultats d'unes proves pericials que confirmin que va ser ell qui va clavar les ganivetades a la víctima. La investigació del cas continua oberta i el jutjat manté el secret de sumari en relació al crim.

Després d'una setmana i mitja d'investigacions, els mossos han detingut un home per la mort a ganivetades de la veïna de Pals. La víctima tenia 41 anys i, des d'en feia uns quants, treballava a la botiga Lip Stick del centre comercial Cel Obert de Palafrugell. El dijous 13 de novembre, la botiguera va sortir de la feina i, pels volts de les nou del vespre, un veí del municipi la va veure estesa a terra a l'aparcament enmig d'un bassal de sang.

La dona va morir al mateix aparcament, a conseqüència de la vintena de ganivetades que li havien clavat a la zona de l'abdomen. D'ençà d'aleshores, els mossos van començar una extensa investigació, interrogant veïns i possibles sospitosos, fins que han detingut un home en relació al crim. De moment, no es coneixen detalls del detingut, perquè el jutjat manté un estricte secret de sumari.

Se sap, això sí, que el detingut ja ha passat a disposició judicial i que ha ingressat a presó. De totes maneres, els investigadors estan pendents del resultat d'uns proves pericials que han de confirmar l'autoria dels fets.