La germana de la petita va morir fa escassos 40 dies també de manera sobtada i la policia investiga ara si la mare, de nom Nayima, va estar implicada en la seva mort.

Els fets van succeir la matinada de divendres a dissabte, quan la petita va ingressar en un centre hospitalari de Melilla en estat "greu, tot i que estable", des d'on va ser traslladada a l'hospital Matern Infantil, on va ingressar a l'UVI amb un quadre d'intoxicació per alcohol.

El menor va arribar al hospital en estat de coma "si bé presentava als matins un quadre mèdic acceptable, fins i tot parlava, però als vespres empitjorava", segons van apuntar els metges del centre hospitalari. La petita va ser llavors sotmesa a una anàlisi que va donar com a resultat una "intoxicació per etanol", perquè pel que sembla se li estava injectant a la sonda alcohol de 90 graus, quan a l'hospital s'utilitza l'alcohol de 70.

EVOLUCIONA FAVORABLEMENT

Aquest fet va servir a l'equip mèdic per avisar a la Policia Nacional i aquesta al Jutjat de Guàrdia. La nena es troba ingressada a l'hospital Matern Infantil de Màlaga, "evoluciona favorablement", segons fonts sanitàries del complex hospitalari Carlos Haya.

Una altra filla de Nayima va morir ara fa 40 dies i s'investiga si la seva mort té alguna relació amb la intoxicació de la seva germana, que va ser traslladada d'urgència divendres a la nit a Màlaga per ser atesa per un presumpte cas d'enverinament.