Després que el jutge la deixès en llibertat, el dia 30, la policia va tornar a detenir la dona quan la van trobar amb un portàtil de petites dimensions, una videocàmera, material amb què suposadament copiava i obtenia els números secrets de les targetes. La policia els va localitzar al voltant d'un centenar de targetes falsificades o punt de ser falsificades.

Una entitat bancària de l'Avinguda de les Voles de la Bisbal d'Empordà va alertar la policia que algú estava intentant treure diners del caixer amb una targeta de crèdit fraudulenta. En arribar al lloc, els mossos van trobar un home i una dona que en veure els agents es van amagar ràpidament una targeta a la butxaca dels pantalons. En l'escorcoll, els agents van trobar a l'home fins a disset targetes de crèdit de plàstic blanc i que cadascuna d'aquestes duia un adhesiu enganxat amb un número escrit en bolígraf. A més, l'home també duia dins la bossa de mà cinc targetes més i bitllets, concretament un feix amb 2.840 euros. A la dona, li van trobar una targeta visa electron numerada i sense nom.

Davant aquests fets, els agents van detenir Ilija V. i Ionela S. com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força i un de falsificació de moneda. Els detinguts van passar, el dia 29, a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, qui en va decretar l'ingrés a presó de l'home i va deixar la dona en llibertat.

Així, en el marc de la investigació dels fets, els Mossos d'Esquadra van enxampar novament Ionela S. quan portava un ordinador portàtil de petites dimensions, una videocàmera i un cable d'alimentació de l'ordinador. A més, al domicili de la noia també se li va trobar un aparell lector-gravador de targetes i diversos paquets amb targetes de crèdit presumptament falsificades, un total de 76 targetes, 53 de les quals ja estaven preparades per extreure diners en qualsevol caixer automàtic. Els agents van tornar a detenir la noia.

La investigació continua oberta. Els mossos continuen indagant d'on provenien les dades de les targetes. Igualment s'està comprovant la identitat del detingut ja que el nom que va acreditar en un primer moment és fals. La detinguda, va passar el dia 31 a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal, el qual va decretar-ne l'ingrés a presó.