02 de gener de 2009
02.01.2009
Investigació

Un treballador d'una discoteca de Reus roba més de 20.000 euros de la recaptació

02.01.2009 | 13:52

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de l'àrea del Baix Camp-Priorat imputen un delicte de robatori amb força a Alfons B. P., veí de Cambrils de 36 anys i nacionalitat espanyola.

Segons els Mossos, l'home va robar més de 20.000 euros de l'establiment d'oci nocturn en el qual treballava el 8 de desembre passat, robatori que va cometre un cop el local havia tancat les seves portes.

La investigació es va iniciar arran de la denúncia del propietari de la discoteca, que va trobar a faltar 18.000 euros de la caixa forta, a banda de 3.000 euros més en monedes, que estaven guardats en un armari de les oficines del local, i un ordinador portàtil.

En no haver signes aparents de forçament de les entrades a la discoteca, els Mossos van sospitar d'algun treballador i van deduir que l'autor dels fets estava dintre del local quan aquest va tancar.

Després de robar, l'imputat va fugir per una de les portes d'emergència, que sí estava malmesa. Finalment, la investigació va portar els Mossos cap a Alfons B. P., a qui li imputen un delicte de robatori amb força.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook