Els joves van trencar l'aparador de la botiga i van regirar l'interior però no se'n van endur res perquè van ser enxampats 'in fraganti'. Els detinguts, veïns de Manresa, són Esteban A. R., de 37 anys; Noemí L. V., de 21 anys; Abdelmonim A., de 22 anys; Abdelghani C., de 19 anys; Omar R., de 28 anys i Abderrahim B., de 22 anys. Els joves han quedat en llibertat amb càrrecs.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra que feia tasques de seguretat ciutadana al barri antic va veure primer dues persones d'estètica 'punky' i amb actitud sospitosa que amagaven algun cosa sota la jaqueta, que va resultar ser una ampolla de vi.

Tot seguit els mossos van sentir una alarma que provenia d'un establiment del carrer Urgell i uns veïns els van alertar que havien sortit quatre joves corrent.

Els Mossos d'Esquadra han explicat que els detinguts de nacionalitat espanyola no tenien cap tipus de relació amb els joves marroquins. La detenció es va fer, el dia de Reis, a dos quarts de sis del matí. Els joves han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial aquest dimecres.