10 de març de 2011
10.03.2011
En menys d'un mes

Imputen a dos detinguts divuit robatoris a farmàcies a Barcelona

La policia creu que els detinguts són també els responsables de l'assalt a una joieria de la Rambla de Catalunya

08.03.2011 | 09:40

Els Mossos van detenir dijous passat dos presumptes atracadors que haurien assaltat divuit farmàcies a Barcelona l'últim mes. Se n'haurien endut un botí de 13.000 euros. La policia creu que els detinguts són també els responsables de l'assalt a una joieria de la Rambla de Catalunya i no es descarta que a partir de la detenció es puguin resoldre altres robatoris. La policia va detectar que bona part dels robatoris comesos a farmàcies i parafarmàcies pel febrer seguien un patró similar. A més, semblava que sempre hi intervenien dos individus que a parer dels agents s'haurien especialitzat en aquest tipus d'atracaments.

Així, un dels dos individus s'esperava a prop de la porta de la farmàcia i vigilava, mentre que l'altre hi entrava amb la cara descoberta i exigia els diners amenaçant amb una navalla, un cúter o una xeringa.

Després d'aquesta observació, els Mossos van establir un dispositiu de recerca dels dos individus que va culminar amb l'arrest dels ara detinguts. La policia creu que quan els van detenir estaven a punt d'assaltar un nou establiment.

També es va escorcollar el pis on residien. S'hi va trobar roba, complements i armes que s'han pogut relacionar amb les utilitzades en els diferents atracaments.

Els detinguts són Alessandro M., de 29 anys, i Massimo A., de 31. Ambdós havien arribat a Barcelona poc abans que presumptament comencessin l'activitat delictiva. El jutge n'ha decretat l'ingrés a presó.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook