Un noi ha estat apunyalat aquest dijous a la nit en una botiga de l'estació de Castelldefels. L'agressió ha tingut lloc a quarts de dotze de la nit quan un grup de joves estava a dins de la botiga 'Quieviures de l'estació' i un d'ells ha resultat ferit per arma blanca perquè, segons els testimonis, el botiguer es pensava que robava. Segons han explicat els testimonis, els clients de la botiga han avisat ràpidament la policia, que ha detingut un dels dependents de la botiga i se l'han emportat. Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el noi, que ha estat traslladat a l'Hospital de Bellvitge, té una ferida per arma blanca poc profunda.

Castelldefels estava aquest dijous en alerta pel tràgic accident que ara fa justament un any es va emportar la vida de 12 joves que van creuar la via i van morir atropellats per un tren. Aquesta forta presència policial ha possibilitat que l'incident que aquest dijous a la nit ha viscut l'estació de Castelldefels Platja hagi estat tancat amb poca estona. La botiga 'Queviures de l'estació', avesada a ser escenari de tota mena d'anècdotes, segons els testimonis, ha estat l'escenari passades les onze de la nit d'un apunyalament que ha acabat amb un client ferit i un dels dependents detingut.

Segons fonts testimonials, els clients que hi havia a dins de la botiga han avisat alguns dels nombrosos agents que hi havia a l'estació. Els policies han intercedit i la policia local de Castelldefels s'ha endut detingut un dels dependents de la botiga de queviures. De la seva banda, el noi apunyalat ha estat atès in situ per una ambulància medicalitzada del SEM -s'hi han desplaçat tres ambulàncies- i tot que la víctima ha patit una ferida d'arma blanca poc profunda, se l'han endut per si de cas a l'Hospital de Bellvitge.

El desplegament policial ha fet possible la detenció del presumpte autor de l'agressió pocs minuts després que es produís l'apunyalament. Segons els familiars del botiguer, aquest s'ha defensat amb una arma blanca perquè el grup de joves amb el que anava la víctima estaven robant. Per contra, però, els amics del noi asseguren que en cap moment volien robar res sinó que el botiguer s'ha tirat a sobre del jove i l'ha agredit.

Un any després de la tragèdia

El destí ha volgut que aquest incident succeís just un any després de catàstrofe que la matinada del 24 de juny de l'any passat va acabar amb la vida de 12 joves que es disposaven a anar a celebrar la revetlla a la platja de Castelldefels. Van morir atropellats per un tren en creuar la via de l'estació de Castelldefels. La botiga on aquest dijous hi ha hagut l'agressió està situada a pocs metres de l'entrada de l'estació de Castelldefels Platja.

Arran de la catàstrofe de l'any passat, enguany totes les alertes estaven activades a Castelldefels Platja, que ha viscut una revetlla caracteritzada pel desplegament policial i també mediàtic sense el qual potser aquest succés hagués passat desapercebut.