Un home de 75 anys i nacionalitat francesa ha perdut la vida aquesta tarda de dimarts, poc després de 2/4 de 6, quan es banyava a la platja de Roses, segons informa Protecció Civil, on onejava la bandera verda. Les primeres informacions apunten que l'home ha entrat a banyar-se i al cap d´una estona a començat a demanar auxili. Dos socorristes de la Creu Roja ràpidament l'han rescatat de l´aigua en estat inconscient, li han fet la primera assistència i han avisat al telèfon d'emergències 112 demanant una ambulància.

El Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat al lloc dues ambulàncies, una de Suport Vital Bàsic i una de Suport Vital Avançat i ha activat el metge del CAP de Roses. Els professionals sanitaris han fet maniobres de reanimació però amb resultats infructuosos. Es tracta d´un home que estava de vacances amb la seva dona.

En aquest succés també hi ha treballat la Policia Local de Roses amb tres patrulles, el cos dels Mossos d´Esquadra, amb 4 patrulles de la Comissaria de Roses, inclosa la Unitat d´Investigació. Un cop s´ha certificat la mort de l´home, els serveis funeraris s´han fet càrrec del cos.