Un nen de 12 anys va morir aquest dijous a la tarda en caure accidentalment d'un cinquè pis al barri del Poble-sec de Barcelona. Segons els Mossos d'Esquadra, l'accident va passar cap a tres quarts de vuit de la tarda, concretament al carrer de Tapioles número 43. La víctima estava jugant amb el seu germà quan va caure accidentalment pel celobert, des d'un cinquè pis. Fins al lloc s'hi va desplaçar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), però quan va arribar només van poder certificar la mort del menor.

Veïns de la zona i de la casa en la qual van succeir els fets han explicat a l'ACN que a la tarda van escoltar crits i un fort soroll per la caiguda accidental del nen. Han destacat que a partir d'aquell moment van arribar els Bombers, els Mossos d'Esquadra i l'ambulància i van acordonar el carrer fins a les deu de la nit apòximadament.

Segons els veïns, la família feia un mig any que vivia en aquest pis i ja han dit que no tornarien a la casa. De fet, han recalcat que des d'aquest divendres ja hi havia el cartell que es llogava un pis al número 43 d'aquest carrer Tapioles.