El Parlament Europeu ha decidit apuntar-se a la 'moda' del nou dispositiu d'Apple i els polítics podran gaudir de l´iPad un cop arribi a Europa -el proper 28 de maig-, això sí, previ pagament de 4,3 milions de lliures (5 milions d'euros).

Aquesta operació s'emmarca en un projecte de mobilitat de l'oficina administrativa de l'organisme europeu, que preveu oferir un iPad a cada un dels seus diputats -736 en total-, a causa de la necessitat d´ "estar molt més connectats", segons recull 'Portaltic 'del diari' Times '. El preu individual de l´iPad podria superar les 500 lliures (590 euros) cada un.

Un portaveu d'aquesta oficina va confirmar al diari britànic que l'operació ha estat impulsada per l'europarlamentària alemanya Klaus Welle, coneguda per ser una entusiasta de l'iPhone, un altre dels productes 'estrella' d'Apple.

Aquest mateix portaveu va assegurar que l'adquisició servirà per "desfer-se´n" dels PC del Parlament, amb Microsoft Word 2003 que, al seu entendre, s'han "quedat antiquats". "La majoria dels eurodiputats ja tenen iPhone i estan molt contents amb ell. El PC era bo fa temps, però l´iPad és ara molt millor", explica.