11 de març de 2011
11.03.2011
40 Años
40 Años
Ja és a les botigues

Microsoft reinventa el comandament de l'Xbox

La companyia introdueix una nova creu amb dues posicions que s'alternen girant la peça

07.03.2011 | 23:51
Microsoft reinventa el comandament de l´Xbox.

Sempre hi ha lloc per a la innovació, fins i tot als dissenys més trillats que portem veient des de fa al voltant de 30 anys en el món dels videojocs. Parlem de la creueta adaptable del nou comandament de Microsoft per Xbox 360.

Des d'aquesta setmana es pot trobar a les botigues l'edició especial del comandament oficial de Microsoft per a la seva consola de sobretaula. Part del disseny original, amb la mateixa forma i botons, però és de color platejatde manera que es tracta d'un disseny bastant elegant.No obstant això, la principal novetat del controlador es troba en la seva creueta de control digital, habitualment emprada en els jocs 2D. Té dues posicions que s'alternen girant la peça rodona de l'escaire. En fer-ho, la peça que envolta la creu surt o es fica per dins literalment.

La idea és accentuar la sensació i el tacte de la creueta, per ajustar la seva forma i aconseguir un resultat similar al dels comandaments habituals de Xbox 360 o més proper als controladors clàssics per a consoles, segons el gust de l'usuari.

En realitat l'afegit no canvia massa la experiència d'ús però això no treu que ens trobem davant el comandament més complet de Xbox 360. I un dels més bonics. Per arrodonir el producte, es ven al costat del kit càrrega i juga -una bateria recarregable i un cable-per un preu de 59,95 euros.

El comandament es ven forma exclusiva a Espanya a través de les cadenes Game, Gamestop i Fnac.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema