23 de març de 2011
23.03.2011
Nova pastilla

HP TouchPad arribarà el proper mes de juny

El tablet sortirà a la venda a Europa entre finals d'estiu i finals d'any - HP prepara també dos 'smartphones'

15.03.2011 | 13:41

El president executiu de Hewlett-Packard, en traçar les perspectives de la companyia a llarg termini, va prometre dilluns que els guanys de la companyia creixeran més d'un 50 per cent per al 2014 i que els dividends augmentaran marcadament.

Leo Apotheke, davant de preguntes d'inversors sobre com encaminar la major companyia del món de la tecnologia una altra vegada cap al creixement, va dir que HP té com a meta augmentar el seu dividend trimestral en un 50 per cent, a 12 centaus per acció al maig, i mantenir el creixement en dos dígits.

El TouchPad, la resposta d'HP a l'iPad d'Apple i part del seu esforç per ficar-se en el florent negoci del consum minorista, serà llançat al juny, va afegir l'executiu. Aquest mes seria l'escollit per al llançament nord-americà i a Europa arribaria entre final d'estiu i final d'any.

Els inversors estan desitjosos d'escoltar els plans per augmentar la rendibilitat en el gegant de la computació. Els executius van dir dilluns que la companyia està encaminada a guanyar 7 dòlars per acció excloent ítems per al 2014, un augment d'un 53 per cent des dels 4,58 $ el 2010.

HP també està realitzant un gran avenç en l'escenari mòbil, després de l'adquisició de Palm l'any passat. HP llançarà la Tablet PC TouchPad al juny, entrant en un mercat ja poblat amb poderosos competidors. A més, prepara dos 'smartphones'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook