09 de juny de 2011
09.06.2011
Tatuatge 'social'

Es tatua al braç les fotos dels seus 152 amics del Facebook

"Estic molt orgullosa d'això", assegura en un vídeo pujat a Youtube la seva protagonista, una jove holandesa

09.06.2011 | 18:49
Es tatua al braç les fotos dels seus 152 amics del Facebook

Cada persona expressa el seu afecte pels seus amics de manera molt diferent, però hi ha persones que s'ho pren massa seriosament. Una noia holandesa ha decidit tatuar-se al braç dret les fotos de perfil dels 152 amics que té agregats a la xarxa social Facebook.

La jove ha penjat un vídeo a Youtube per mostrar a tothom el que ella ha anomenat el seu "tatuatge social". Al vídeo es mostra com va a una botiga de tatuatges per deixar constància de l'últim amic afegit al seu compte de la xarxa social.

"Després de mesos de treball vull mostrar el meu tatuatge social", assegura la dona en el vídeo, identificada només pel seu nom d'usuari de YouTube 'susyj87'. "Bastant sorprenent, no? Estic molt orgullosa d'això. Espero que a vosaltres també us agradi!, conclou.

El tatuatge va ser realitzat per l'artista i experta en tatuatges Dehvyathe Xaviera Moelker, també coneguda com Dex, que té la seva botiga de tatuatges a Rotterdam. Per la seva banda, la tatuadora també ha volgut compartir el vídeo a la seva web qualificant-lo com "un veritable tatuatge social".

Només queda esperar que cap dels amics de 'susyj87' es canviï la seva foto de perfil i que cap d'ells decideixi esborrar-se del seu compte. Si mai ella decideix eliminar el seu compte a Facebook sempre li quedarà el record que va tenir al braç dret.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema