El davanter del FC Barcelona i de la selecció espanyola David Villa s'ha convertit en el primer futbolista de l´Estat amb una aplicació personal a l'Apple Store.

L'asturià ha tancat el millor any de la seva vida esportiva, després d'adjudicar-se amb la selecció espanyola el Mundial de Sud-àfrica, la Bota de Plata i la Pilota de Bronze i després de guanyar amb el Barç la Supercopa, la Lliga i la Lliga de Campions.

A més, ha entrat en la història de la selecció espanyola després de convertir-se en màxim golejador absolut de tots els temps del combinat, en què segueix comptant amb la plena confiança de Vicente del Bosque.

Tot això ha derivat en un increment de la seva popularitat a escala mundial, com demostra el 'Premi al Millor Esportista del Planeta de l'any 2010' concedit per la United States Sports Academy.

Aquestes circumstàncies l'han portat a donar un gran salt a les xarxes socials, on ja supera el milió i mig de seguidors a Facebook, el que ha instat el futbolista a intentar arribar d'una forma més personalitzada als seus fans.

Per aquesta raó, ha desenvolupat de la mà de VOS Màrqueting i Sixtemia una aplicació per a Apple Store, que ja poden descarregar-se els usuaris d'Apple i on podran consultar la seva biografia, trajectòria, estadístiques o millors fotos.